Servant Leadership Faculty
Advies en opleidingscentrum voor mens en organisatie

Servant Leadership Faculty

De kracht van Servant Leadership ligt in het gedachtegoed. Tjeb Maris geldt als een van de grondleggers van Greenleaf’s gedachtegoed in Nederland, in de jaren ’80 bracht hij het naar Europa. Samen met Rinus van den Berge vormt hij nu de Servant Leadership Faculty. Als oprichters van de Faculty zijn Rinus en Tjeb al lange tijd bezig het Servant Leadership gedachtegoed verder uit te dragen. Inmiddels is daardoor een groot netwerk ontstaan van mensen, waar een ieder op terug kan vallen. Door vele partners uit diverse branches en coaches in het veld, is de Faculty een omgeving waar liefde, vertrouwen, waarde, acceptatie en hoop, centraal staan.  


Interim management en leiderschap

De omschrijving van het soort leiderschap dat tegenwoordig nodig is, roept logischerwijs ook vragen op. Want hoe werkt dit nu in een snel veranderende arbeidsmarkt? Meer dan ooit te voren werken mensen zelfstandig, interim en/of middels een opdracht binnen een organisatie. Maar ook dan, en juist dan, werkt dienend leiderschap. Door namelijk niet alleen vanuit jouw expertise maar ook als leider de mensen om je heen te dienen, heb je de kans om meer impact te maken. Om deze vraagstukken beter te kunnen behandelen werkt de Faculty samen met verschillende partners op dit gebied, zoals We Share Talent, Mijn-Werk, et cetera. 

Waarom we dit doen? Wij geloven in een betere wereld en bouwen elke dag aan generaties die daar aan bijdragen. Met programma’s binnen de landelijke, regionale en lokale overheid; diverse zorginstellingen; en het bedrijfsleven, zoals retail, FMCG, B2B en B2C, is de Faculty bewezen succesvol. 


Tjeb Maris, Marezate B.V.

Rinus van den Berge, Stabilitas VOF

We Share Talent

Oprichter van Marezate B.V., werkt vanuit het heden met hoop en daadkracht naar de toekomst. Visie, inspiratie en actie brengt Tjeb graag op anderen over. Echte verandering is zijn kernkwaliteit.

Oprichter van Stabilitas VOF, gespecialiseerd in verandermanagement en organisatie advies. Rinus is een deskundige in strategische en tactische vraagstukken.

 

In bewerking