Servant Leadership Faculty
Advies en opleidingscentrum voor mens en organisatie

Overige diensten

Het Servant Leadership gedachtegoed is ook toe te passen in andere facetten van leiderschap, management en organisatie. De Faculty biedt daarom de onderstaande diensten:


Organisatieadvies

Organisatieadvies begint bij ons met aandacht binnen de organisatie voor een evenwicht tussen ziel en zakelijkheid. Daarmee worden leiders in hun kracht gezet en voor het eerst of opnieuw “bezield” voor datgene waarvoor ze ooit voor die organisatie hebben gekozen. 

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke coaching biedt inzicht in eigen gedrag, handelen en manier van waarnemen. Aanleidingen voor deze dienst zijn bijvoorbeeld een burn-out of conflicten op werk of privé.  Aandacht voor de uniciteit van de persoon is bij coaching het uitgangspunt. Het doel is groei naar een evenwichtige en authentieke persoonlijkheid door middel van persoonlijke begeleiding in vormen zoals mentoring.

Groepscoaching

Wij helpen jou en/of jouw medewerkers zich bewust te worden van het eigen functioneren en het volbrengen van specifieke taken. Groepscoaching ondersteunt teams in hun ontwikkeling naar een succesvol(ler) team. Uitgangspunt bij groepscoaching is om echte verbinding binnen het team te bewerkstelligen. Daardoor ontstaat een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het behalen van de organisatiedoelen. Want door te leren van en met collega’s komen medewerkers tot nieuwe inzichten, die leiden tot meer plezier en een beter resultaat.  

Consultancy voor verandermanagement

Vaak vergt de invoering van veranderingen externe en tijdelijke begeleiding en ondersteuning. Vanuit jarenlange ervaring bieden wij deze dienst aan. Veranderingsmanagement is bij ons geen academische benadering, maar een resultaatgerichte én pragmatische procesbegeleiding waarbij met name onze praktische managementervaring, samen met uw eigen aanpak, een centrale rol vervult.

Incompany training, scholing en workshops

Al onze diensten kunnen ook incompany in groepssessies gegeven worden aan kleine dan wel grotere groepen. Jarenlange ervaring als docenten in het volwassenenonderwijs staan garant voor afwisselende didactische werkvormen, waarbij tijdens doelgerichte groepssessies nieuwe instrumenten en technieken worden ontdekt om beter te functioneren.